Mustang Film İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.6 IMDB Puanı 71 Görüntülenme

Mustang Film İzle

23 Ekim 2015 tarihinde gösterime giren Mustang, sinemaseverlerin gözdesi olan filmler arasında yer alıyor. Yönetmenliğini Deniz Gamze Ergüven’in yaptığı ve dram türünde olan eser, “César En İyi İlk Film Ödülü”ne layık görüldü. Farklı bir olay örgüsüne sahip olan yapıma Mustang film izle seçeneğiyle ulaşabilir, keyifli bir film izleme deneyimi yaşayabilirsiniz.
Mustang Filminin Konusu
Birbirinden farklı karaktere sahip olan beş kız kardeşin hayatını konu olan Mustang, Türk sinemasının 2015’teki en büyük uluslararası başarısı oldu. Bir Karadeniz kentinde geçen filmde Lale, Nur, Ece, Selma ve Sonay’ın başlarına hiç beklemedikleri bir olay gelir. Bir gün okul çıkışında erkeklerle oynadıkları sıradan bir oyun, toplum tarafından ayıplanır. Bunun üzerine kızlar, kendilerini bir yandan aile diğer taraftan da toplum baskısının içerisinde bulur.
Beş kız kardeş, acele bir şekilde evlendirilmesi gerektiğini düşünen tutucu tavırların karşısında mücadele etmek zorunda kalırlar. Amerikan kökenli vahşi bir at türü olan Mustang’lere benzetilen kızlar, özgürlüklerini yeniden elde etmek ve baskıya boyun eğmemek için ellerinden geleni yapar.
Oyuncu Kadrosu
Şu ana kadar Türkiye, Almanya ve Fransa’da gösterime giren yapımın senaristliğini Deniz Gamze Ergüven ile Alice Winocour birlikte üstlenmiştir. Başrollere hayat veren yetenekli oyuncular arasında ise Günes Sensoy, İlayda Akdoğan, Elit İşcan ve Doğa Zeynep Doğuşlu gibi başarılı isimler yer alıyor.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?