Işıkları Kapat İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.7 IMDB Puanı 60 Görüntülenme

Işıkları Kapat İzle

2024 yılının en taze filmlerinden biri olan Işıkları Kapat, 14 Haziran’da izleyiciyle buluştu. Yönetmenliğini Mark MacNicol’ün yaptığı projenin senaristliği de yine aynı isme ait. Dreaded Light özgün adıyla vizyona giren yapıma Işıkları Kapat izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
Işıkları Kapat Konusu
Rachel Flynn’in canlandırdığı Michelle-Kız, gün ışığı fobisine sahiptir. Eşini kaybetmiş olan baba, kızının hayatını alt üst eden bu fobinin sebebini bilmez ve kaynağını merak eder. Araştırma yolculuğunda spiritüalist bir merkez, fobinin neden geliştiğini anlamalarına yardımcı olmayı kabul eder. Bunun üzerine merkez, çalışmalara başlarlar ancak işler hiç düşündükleri gibi gitmez, ummadıkları olaylar peş peşe gelir. Film, temelde karanlıkta var olan fakat ışıklar yanınca kaybolan bir varlık üzerine dizayn edilmiş bir kurguya sahip.
Bir sonraki sahnenin tahmin edilemez oluşu ve soru işaretleriyle dolu yapısıyla sıra dışı proje, izleyiciyi her an ekranda tutmayı başarıyor. Eleştirmenlerden olumlu not almayı başaran yapımın izleyici yorumlarına bakıldığında ise sıkmayan sahnelere, akıcı senaryoya ve iyi işlenmiş bir kurguya sahip olduğu yorumları dikkat çekiyor. Korku filmi sevenlerin tercih edebileceği projeler arasında yer alsa da karanlıktan korkanların daha temkinli izlemesi öneriliyor.
Oyuncu Kadrosu
Yapımda başrol Jen-Medyum karakterini İskoç aktris Kirsty Strain hayat veriyor. Bir diğer önemli karakter olan Janis Cook’u Lorraine Hudson, Duncan’ı Adam Robertson ve Michelle-Kız rolünü ise Rachel Flynn canlandırıyor.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?